Їж, худій. Мейтаке.

Фунготерапия. Грибная аптека

 

 

Як схуднути? Це вічне питання задають собі більшість жінок світу, і лише частина з них знаходить правильну відповідь. Точніше відповіді. Адже до того самого результату можна прийти різними шляхами. Хтось йде у фізичні вправи, хтось сідає на жорсткі дієти, а хтось закидається пігулками для схуднення тощо.


Проблема в тому, що для більшості жінок схильних до повноти схуднення стає майже нерозв'язним завданням, а тим, кому це вдається, не можуть утримати себе в тій самій «конфігурації». Чому так відбувається? Давайте розберемося, а заразом разом шукаємо шлях подолання цієї проблеми.

 

Але перед цим, пропоную традиційно поринуть у світ дивовижних фактів на тему:
- Жінки думають про свою вагу та про дієту 21 хвилину на день, чоловіки – 18. За 67 років, це в сумі становитиме 355 днів для жінок та 304 – для чоловіків.
- Селер блокує поглинання організмом калорій. Регулярне вживання селери допоможе ефективно знизити вагу.
– 50% жінок США сидять на дієті. Все через фаст-фуд…
- опитування жінок до 25 років показали, що зайва вага лякає їх більше, ніж ядерна війна, рак чи смерть батьків
- 90% всіх дієт світу – неефективні
- лише 5% жінок відповідають модельно-журнальної зовнішності без шкоди здоров'ю
- жінки в 10 разів частіше невдоволені своїм тілом, ніж чоловіки
- є назва боязні потовстіти – обезофобія

 

Ці дані чудово показують, що люди дуже «паряться» з приводу своєї ваги, а точніше: як чорт забирай його зменшити! При цьому для більшості скинути вагу вже складне, майже нездійсненне завдання, а от утримати себе у цій чудовій формі – це вже фантастика за межею фантастики.


Чому так відбувається? Найчастіше тому що людина дуже любить і з трепетом ставиться до усталеного способу життя. Доросла людина. У дитини, підлітка чи юнака все хаотично, все тільки складається, а у дорослої людини вже все склалося. І якщо ми і наважуємося психанути: ні батончикам, Макдональдсу, нічній обжиралівці та бігом на стадіон о 7-й ранку чи о 9-й вечора, як показує досвід, часто запал рано чи пізно закінчується, а разом з ним ми прагнемо повернутися до своїх старих, комфортних звичок зберегти внутрішню вазу свого способу життя. Крім того, дія більшості таблеток для схуднення короткострокова. Натомість повертаються старі кілограми. Праця вкладена – вихлопу немає. Після цього багато хто «забиває» на себе остаточно.

 

Сумна картина? Як би не так! Чи можна це подолати? Ні, не так. Чи є інший шлях? Звісно!
То що ми пропонуємо? Простий, але при цьому ефективний спосіб скинути вагу та утримати її в нормі. А так буває, спитаєте Ви? Буває, дадуть відповідь Вам спеціалісти інтернет-маркет БіоЖиття, і покажуть як цього досягти.

 

Отже, у чому основна проблема, крім втоми від дотримання здорової дієти та фізичних навантажень? У неефективності препаратів для схуднення, точніше у марності механізму їхньої дії. У чому полягає ефект від більшості комплексів для схуднення? Це спалювання підшкірного жиру. По-перше – підшкірний жир – це наслідок, а не причина. По-друге – жир після «зганяння» має властивість знову накопичуватися. У результаті – повертаємося туди, звідки прийшли – до зайвих кілограмів.

 

Що можна зробити, щоб скинути вагу і утримати себе в цих межах? Для того щоб підтримувати вагу, Вам потрібно не долати себе, а робити те й так, щоб це Вам було приємно.


Так, основа схуднення – це здорова їжа та фізична активність. Але! Не потрібно при цьому гасати по стадіону 2 години і сидіти все життя на одному овочевому салаті! Не подобається бігати, чудово здійснюйте піші прогулянки в парку У СВОЄ ЗАДОВОЛЕННЯ! Не можете жити без м'яса - і не потрібно, навіть це шкідливо! Просто їжте поменше фаст-фуду і булочок, а якомога смачнішу запечену рибу або тушковану курочку. І те, й інше бажано з овочами. А ось такої дієти вже хочеться дотримуватися!

 

Але це все порох. А де детонатор? Адже має бути той самий поштовх, який допоможе Вам розпочати скидання ваги. Абсолютно вірно. Зазвичай цим детонатором є препарат для схуднення. Але ось невдача, він часто й підводить. Як я вже писав, абсолютна більшість препаратів – це жироспалювачі, розраховані на прибирання наслідків, а нам потрібно викорінити причину самого відкладення цих жирів. Ось тут і криється секрет успіху ефективного схуднення!

 

 

 

Фахівці компанії БіоЖиття рекомендують комплекс, який якісно відрізняється від решти за принципом дії і при цьому дозволяє саме закріпити вагу на потрібній для Вас висоті. Цей комплекс називається Мейтаке. Це натуральний препарат на основі однойменного гриба, відомого у нас широко вже близько 10-15 років, а на сході сторіччя. Легенда про те, що секрет японських гейш, яким на постійних застіллях потрібно було куштувати особисто більшість страв, при цьому залишаючись тонкими, як тростинки, зовсім не легенда - а історія. Адже кожна гейша мала свій секрет, а полягала вона в маленькому пакунку з сухим грибом Мейтаке, який і допомагав їм тримати вагу в нормі, навіть при харчовому зловживанні.


Пройшли сотні років, гейші пішли в небуття, а ось гриб Мейтаке нікуди не подівся, і чарівний ефект схуднення після його застосування кожен з нас може відчути на собі.

 

Але в чому секрет комплексу Мейтаке, в тому, що він усуває причину набору зайвої ваги, а не спалює його наслідки - підшкірні жири, щоб після закінчення прийому відклалися нові? Полісахариди, що містяться в грибі Мейтаку активує нормалізацію вуглеводного та ліпідного обміну в організмі. Це не теорія і нетрадиційна медицина, а доведений науковий факт.

 

Саме тому при використанні Мейтаке як засобу для схуднення, не вимагає від Вас дотримання суворої дієти або тренувань, що виснажують. Та за їх наявності, або навіть при мінімальних фізичних навантаженнях та коригуванні харчування Мейтаке капсули значно ефективніше і швидше допоможуть схуднути, але і без них комплекс працюватиме. Для посилення ефекту бажано проходити курс Мейтаке капсули + Мейтаке екстракт разом, це дозволить скинути більше кілограм за більш короткий час.

 

А для тих, хто всерйоз задумався очистити організм не тільки від зайвого жиру, але також і від шлаків, токсинів, нормалізувати роботу шлунка, печінки та нирок фахівці інтернет-маркету БіоЖиття рекомендують Вам пройти оздоровчий курс, що складається з 3 грибів: Мейтаке + Трутовик + Шіїтаке.

 

Скільки завгодно можна розписувати красу та ефективність цих грибів при схудненні. Але звернімося до випадків з нашими пацієнтами мовою цифр. Програма схуднення Мейтаке + Трутовик + Шіїтаке триває 3 місяці, мінімальна втрата ваги у пацієнта 2 кг. за місяць. Але є випадки втрати від 5 кг. до 7 кг. на місяць, а в деяких – 9,5 кг. (!) та 11 кг. (!) Тільки за перший місяць застосування курсу!

 

 

 

Уточнимо що особливо важливо, те що Мейтаке допоможе Вам скинути вагу - це точно, питання як це зробити найбільш ефективно саме виходячи з особливостей Вашого організму! Ось тут Вам і допоможе діагностика організму Сенситив Імаго Life Stream від інтернет-маркету БіоЖиття. Наш сертифікований спеціаліст-діагност на основі такої діагностики, абсолютно безкоштовно, фактично під ключ, складе для Вас курс схуднення та очищення організму за допомогою Мейтаке, Шіїтаке та Трутовика або інших необхідних комплексів індивідуально для Вас і тільки для Вас!

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 



Други статьи:

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

Подробнее >>>

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Подробнее >>>

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

 

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

Подробнее >>>

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Подробнее >>>

Шиитаке - гриб спящего Будды

Интересные факты о грибе Шиитаке и его лечебных свойствах.

Подробнее >>>

Гриб Веселка - лекарство Пушкина

Волшебный гриб Веселка! Свойства и качества.

Подробнее >>>

Рейши - Долголетие и качество жизни!

Гриб Рейши. Полезные качества, область приминения, факты.

Подробнее >>>

Галерия адсорбированная | Апибальзам омолаживающий и коррекционный

Много разнообразных кремов и бальзамов вы можете встретить в магазинах.

Подробнее >>>

Грибная аптека в нашем магазине!

Грибная аптека в нашем магазине! Статья о фунготерапии.

Подробнее >>>

Серебро и его влияние на организм человека и животных - Серебряная вода

Статья о серебряной воде и её полезных свойствах для организма.

Подробнее >>>

GE 132 + NATURAL - источник Здоровья и Долголетия

Статья о мощном антиоксиданте немецкого производства.

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта