ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

Фунготерапия. Грибная аптека

За минулі 10 років фунготерапія або лікування грибами пройшла еволюцію від мало кому відомої альтернативної медицини схожі на аюрведи, до цілком популярного у населення методу лікування, тих чи інших захворювань, їх профілактики та просто зміцнення здоров'я.

 


 


Чим фунготерапія завоювала серця споживачів? Висока ефективність лікування, відсутність побічних ефектів та невисока вартість. Якщо аптечні препарати, особливо іноземного виробництва, через обвал гривні стрибнули в ціні і постійно дорожчають і далі, грибні препарати роками коштують тих самих грошей.

З приводу ефективності, фармакологічні препарати бувають не менш ефективними, ніж грибні, але за такої ж ефективності коштують у кілька разів дорожче, і найголовніше мають ряд побічних ефектів, простіше кажучи – шкодять Вашому здоров'ю. Грибні препарати або фунгопрепарати не мають протипоказань та побічних ефектів (крім індивідуальної непереносимості компонентів).


Фунгопрепарати – самі по собі дуже популярні продукти в інтернет-маркеті БіоЖиття, але ми постаралися виділити топ-5 найпопулярніших з них, які своєю якістю та невисокою ціною закохали вже не одну тисячу покупців, допомогли багатьом вилікувати складні захворювання, відновити здоров'я.

Наш рейтинг ми складали, виходячи з популярності грибних препаратів, не прив'язуючись до сфери застосування, навпаки постаралися взяти комплекси з різних напрямків для лікування.


1. Антродія.
Найпотужніший протипухлинний гриб на Землі та відповідно найефективніший протипухлинний фунгопрепарат в інтернет-маркеті БіоЖиття. Хоча це і найдорожчий комплекс у нашому ТОПі. Крім того, що Антродія знищує ракові клітини, бореться з метастазуванням, усуває асцит, антродію, той вид препарату, який має не одну спрямовану дію, а вкрай ефективний у різних напрямках лікування:
- протипухлинне
- гепатит В, С
- цироз печінки
- алкогольні та харчові отруєння
- шкірна алергія
- астма, запалення легень
- запори
- анемія
- Ревматизм, артрит.


Для кого: Антродія – Ваш вибір, якщо Ви хочете отримати максимально ефективний та швидкий результат у лікуванні, і при цьому не обмежені у матеріальних засобах!

 

 


2. Лисички. ТОП з ТОПів інтернет-маркету БіоЖиття, не тільки з фунго-комплексів, а взагалі з усього асортименту натуральних препаратів, ось уже протягом 13 років! У чому секрет Лисичок? Це засіб проти глистів, який знищує максимально великий спектр підвидів глистів, знищує кладки та яєць в організмі людини, надовго очищуючи Вас від небажаних гостей. І для багатьох найголовніше – ціна. Так, Лисички дещо подорожчали, але навіть з огляду на це ціна в 300 грн, вкрай невисока для такого якісного фунгопрепарату!


Для кого: Вам просто необхідно раз на рік проходити курс лікування з Лисичками в капсулах якщо: у вас є маленькі діти, у вас є тварини, у вас є маленькі діти, які люблять грати з тваринами, ви працюєте у сфері, яка потребує контакту з великою кількістю людей (або тварин).

 

 

3. Веселка. Найкраще співвідношення ціна/якість та широка сфера застосування. Ось що спадає на думку при згадці Веселки в капсулах. Це якісний протипухлинний гриб з широким спектром дії, але на відміну від Антродії, коштує втричі дешевше (!) При цьому в жодному разі не можна говорити про те, що Веселка втричі менш ефективна ніж Антродія. Просто Антродія діє дещо швидше та приймати її треба менше.
- протипухлинне
- Зміцнення противірусного імунітету
- зниження артеріального тиску при аритмії
- очищення організму від холестерину
- Відновлення клітин печінки
- антигістамінне
- судинозміцнююче
- протигрибкове


Для кого: Веселка – це засіб для профілактики онкологічних захворювань у осіб із факторами ризику (бронхіт курців, мастопатія, кісти яєчників, передпухлинні захворювання шкіри).

 

 

4. Рейші. Дивовижний гриб, який на відміну від більшості фунго препаратів, що позиціонуються в першу чергу як протипухлинні, здатний однаково ефективно лікувати серце та судини, зміцнювати імунітет і так, бути протипухлинним засобом. На відміну від решти грибних препаратів у цьому комплексі, Рейші було вироблено не в Україні, а в ЄС, а точніше у Німеччині компанією LR, одним із світових лідерів натуральних препаратів та косметики для здоров'я. Ціна його трохи вища за середню вартість фунгопрепаратів, але повірте Рейші від LR відпрацьовує кожну копійку, вкладаючи якісно вилучені екстракти гриба Рейші у зміцнення Вашого здоров'я. Найкраще Рейші справляється з:
- профілактика та лікування злоякісних новоутворень (раки, саркоми, меланома)
- злоякісні захворювання крові та лімфатичної системи (лейкози, лімфоми, лімфогранулематоз)
- зміцнення серцевого м'яза та судин
- аутоімунні захворювання (щитовидна залоза, нирки, опорно-рухова система).


Для кого: Якщо Ви хочете зміцнити Ваше серце і при цьому пройти якісну протипухлинну профілактику.

 

 

5. Трутовик. Чудо-гриб для печінки! Трутовик очищає печінку від шлаків, токсинів, при зловживанні алкоголем і фаст-фудом Трутовик капсули просто обов'язковий до прийому хоча б раз на півроку. Так як печінка - це фільтр всього організму, а у людей є шкідлива звичка пхати в нього все що не потрапивши, Трутовик просто рекомендуємо як настільний фунго комплекс! Якщо Ви хочете схуднути, сидите на дієті, наприклад, або бігає, але не виходить, потрібно пройти курс лікування з Трутовиком в капсулах, адже саме він відповідає за те, що печінка очиститься і знову почне виділяти фермент, що розщеплює жири у Вашому організмі. Трутовик ще й коштує недорого, всього 360 гривень Що тут говорити, Трутовик – це маст хев для всіх, хто піклується про своє здоров'я. А для тих, хто не піклується – це маст хев у квадраті!


Для кого: Для всіх.

 

 

Підведемо підсумки. Фунгопрепарати, фунготерапія чи грибні комплекси – вкрай ефективні, безпечні та при цьому недорогі ліки, які здатні якісно вилікувати Вас, зробити ефективну профілактику, зміцнити імунітет та очистити організм. Невисока вартість пояснюється досить простим виробничим процесом та доступністю сировини. За прогнозами експертів, у найближчому майбутньому сфера застосування грибних препаратів буде тільки збільшуватись і далі заміщати традиційні фармакологічні препарати. Спеціалісти інтернет-маркету БіоЖиття рекомендує нашим клієнтам не чекати майбутнього, а долучаться до здорового способу життя разом із натуральними фунгопрепаратами)

 

Перед покупкою та прийомом фунгопрепаратів рекомендуємо Вам проконсультуватися з нутріціологом інтернет-маркету «БіоЖиття».

 

© Давиденко Семен, 2023

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.


 



Други статьи:

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Подробнее >>>

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

 

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

Подробнее >>>

Їж, худій. Мейтаке.

Їж, худій. Мейтаке.

Подробнее >>>

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Подробнее >>>

Шиитаке - гриб спящего Будды

Интересные факты о грибе Шиитаке и его лечебных свойствах.

Подробнее >>>

Гриб Веселка - лекарство Пушкина

Волшебный гриб Веселка! Свойства и качества.

Подробнее >>>

Рейши - Долголетие и качество жизни!

Гриб Рейши. Полезные качества, область приминения, факты.

Подробнее >>>

Галерия адсорбированная | Апибальзам омолаживающий и коррекционный

Много разнообразных кремов и бальзамов вы можете встретить в магазинах.

Подробнее >>>

Грибная аптека в нашем магазине!

Грибная аптека в нашем магазине! Статья о фунготерапии.

Подробнее >>>

Серебро и его влияние на организм человека и животных - Серебряная вода

Статья о серебряной воде и её полезных свойствах для организма.

Подробнее >>>

GE 132 + NATURAL - источник Здоровья и Долголетия

Статья о мощном антиоксиданте немецкого производства.

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта