Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

Фунготерапия. Грибная аптека

 

 

Фунготерапія, тобто лікування грибами – це справжній тренд у фітотерапії. Досить висока поширеність більшості видів лікувальних грибів, відповідно їхня порівняно невисока вартість і звичайно ж (і це найголовніше) виняткова ефективність у лікуванні – головні фактори справжнього буму на фунготерапію в останні 8-5 років.


Особливе місце у плеяді лікувальних грибів займає Агарік Бразильський або просто Агарік. Це один із найефективніших грибів у лікуванні та профілактиці злоякісних пухлин, а крім цього найважливіший елемент складових грибних комплексів у лікуванні різних захворювань. Саме тому сьогодні ми говоритимемо саме про Агарик!

 

Але перед тим як розпочати лікування чи профілактику за допомогою гриба Агарік, потрібно врахувати кілька факторів і зробити кілька правильних кроків:


- Обов'язково перед тим, як щось купувати, а тим більше приймати потрібно проконсультуватися з лікарем або діагностом. Гриби не зашкодять, але для того щоб пройти курс лікування абсолютно правильно Вам необхідно приймати Агарік у чіткій кількості та графіку. І те, й інше Вам зможе підказати тільки лікар або діагност після пройденої діагностики організму.

 

- Деякі займаються збиранням грибів самостійно і самостійно роблять різного роду «ліки». А це вже може бути небезпечно. Якщо Вам пощастить, то Ви з'їсте приготовлені Вами грибочки як звичайну їжу, і ніякого терапевтичного ефекту вони не нестимуть. А от якщо не пощастить, то можна отримати отруєння ще гірше. Ну, по-перше, гриби мають властивості натягувати в себе всю гидоту, яка є навколо них, саме тому важливо збирати Агарік у природі чи вирощувати в екологічно чистих спеціальних умовах!

 

По-друге, у Агаріка Бразильського є отруйні побратими, наприклад Жовтий Агарік (Agaricus xanthodermus) – і якщо переплутати, наслідки можуть бути непередбачуваними. І нарешті по-третє, ліки готуватися не просто способом сушіння і подрібнення в порошок, як можна подумати і те, як більшість роблять це вдома, а застосовується технологія виділення екстракту Агаріка, адже тільки в такому випадку ми і отримуємо лікувальний гриб Агарик, який і допомагає в лікуванні злоякісних пухлин та інших захворювань.

 

Але давайте зробимо відступ і подивимося на ситуацію, з іншого боку. Більшість із нас не переймаються здоров'ям, поки з ним щось не трапляється. Існують методи профілактики, що зменшують шанси появи злоякісних пухлин. Завжди краще зберегти, ніж потім лагодити:


- Харчування.
Вживати в їжу більше овочів та фруктів. Нежирні сорти сиру, клітковина, зелень, рослинна та оливкова олія. Зменшити споживання м'яса, краще вибирати нежирні види. Виключити продукти, що містять канцерогени: копчене і в'ялене м'ясо, консерви, газування, всі продукти з ГМО, попкорн, фаст-фуд, гриль, фрі, і всі продукти, що містять багато харчових добавок.

 

- Куріння та алкоголь. Шкідливі самі по собі, але куріння провокує рак легенів, а алкоголь – шлунка, печінки та гортані.


- Професійна діяльність. Якщо на роботі Ви контактуєте з канцерогенами – краще знайти іншу роботу, оскільки робіт багато, а життя – одне.


- Здоровий сон. Базова потреба організму для загального хорошого стану та стійкості організму до всіх захворювань.

 

- Фізична активність. Для правильного функціонування всіх органів прокуратури та систем організму, і навіть для профілактики онкології, треба рухатися, ходити, бігати, плавати, загалом не давати організму застоюватися.


- Профілактика за допомогою Агаріку. Так, багато хто з клієнтів інтернет-маркету БіоЖиття повністю здорові, але при цьому раз на рік проходять профілактичний курс з екстрактом Агарика або Агаріком водорозчинним, саме для того, щоб застрахувати свій організм і мінімізувати появи доброякісних або злоякісних пухлин, які в останні 10 років на жаль , різко зросли у загальній кількості захворювань!

 

Який механізм дії екстракту Агарік?


1. До складу Агаріка входять бета-глютани, це різновид полісахаридів, вони, у свою чергу, активізують дію наших лімфоцитів, клітин здатних успішно знищувати злоякісні утворення!


2. Агарік мінімізує появу або гальмує розвиток у разі виникнення злоякісної пухлини, знищуючи її систему харчування. Виявляється, пухлина створює власну кровоносну систему, харчуючись через неї та збільшуючись у розмірах. Так ось, Агарік екстракт містить ергостерол і піроглютамат натрію, які гальмують розвиток і згодом знищують цю кровоносну систему пухлини, позбавляючи її «засобів до існування». В результаті пухлина гине.
 

Отже, давайте підсумуємо в яких випадках краще всього використовувати саме Агарік екстракт:


1. Перше та головне. Це профілактика та лікування різних видів доброякісних та злоякісних пухлин. Агарік передбачає саму появу пухлин, мінімізуючи ймовірність її появи. Агарік гальмує розвиток і в результаті допомагає знищити пухлину в комплексному лікуванні, а також виводить продукти метаболізму ракової пухлини.


2. Друге, втім, що з першим. Стандартним лікуванням при ракових пухлинах є хіміотерапія. Агарік екстракт допомагає відновити роботу шлунка, печінки та нирок, які знаходяться зазвичай у поганому стані, після проходження курсу, і тим більше кількох курсів хіміотерапії.


3. Агарік допомагає нормалізувати роботу центральної та периферичної нервової системи. Має антидепресивну та заспокійливу дію.


4. Як допоміжний гриб у комплексній терапії захворювань нирок, нормалізації обміну речовин, добре працює як протигрибковий засіб, при цьому ефективний і при ураженні нігтів, кишечнику та видільної системи. Також Агарік – протинабряковий засіб, ранозагоювальний та омолоджуючий шкіру.

 


Інтернет-маркет БіоЖиття може запропонувати Вам Агарік екстракт у двох формах: Агарік капсули та Агарік водорозчинний.

 

Обидва комплекси мають якісну рецептуру та майже ідентичний механізм дії, але Агарік водорозчинний виготовлений у вигляді порошку в саші. В упаковці міститься 30 саше, по 1 г екстракту Агаріка в кожному. Середньостатистичний курс лікування за допомогою Агаріка водорозчинного – 1 місяць. Тобто достатньо 1 упаковки для повноцінного курсу. В окремих випадках і за призначенням лікаря потрібно пройти повторний курс, але це індивідуально.

 

Агарік екстракт в капсулах діє трохи повільніше, але при цьому не менш ефективно! Але й вартість курсу лікування буде дещо нижчою. У середньому курс лікування становить 3-5 баночок, але за призначенням лікаря може бути збільшено. Кожна баночка містить 60 капсул високоякісного сертифікованого екстракту гриба Агарік, прийом на день в середньому 6-8 капсул.

 

 

Незалежно від того, який комплекс виберіть Ви: Агарік водорозчинний або Агарік капсули, Ви можете бути впевнені у винятковій якості екстракту Агаріка, а також у професіоналізмі наших дипломованих консультантів-діагностів, які не просто допоможуть Вам по телефону підібрати курс лікування з грибом Агарік, а запропонують пройти діагностику організму на високоякісному апараті, який допоможе максимально точно прописати курс профілактики або лікування індивідуально для Вас!

 

Крім того, інтернет-маркет БіоЖиття пропонує нашим клієнтам постійні знижки на наші найкращі препарати, акції, знижки у день народження, подарунки. Але і це ще не все: зателефонувавши нам, Ви отримуєте безкоштовну консультацію не просто менеджера, який «читає з листочка», а дипломованого нутриціолога. А при замовленні на суму 1500 грн. та вище – Ви отримуєте безкоштовну доставку по Україні!

 


Зміцнюйте своє здоров'я грамотно, а інтернет-маркет БіоЖиття допоможе Вам у цьому!

 

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 

 

 

 



Други статьи:

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

Подробнее >>>

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Подробнее >>>

Їж, худій. Мейтаке.

Їж, худій. Мейтаке.

Подробнее >>>

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Подробнее >>>

Шиитаке - гриб спящего Будды

Интересные факты о грибе Шиитаке и его лечебных свойствах.

Подробнее >>>

Гриб Веселка - лекарство Пушкина

Волшебный гриб Веселка! Свойства и качества.

Подробнее >>>

Рейши - Долголетие и качество жизни!

Гриб Рейши. Полезные качества, область приминения, факты.

Подробнее >>>

Галерия адсорбированная | Апибальзам омолаживающий и коррекционный

Много разнообразных кремов и бальзамов вы можете встретить в магазинах.

Подробнее >>>

Грибная аптека в нашем магазине!

Грибная аптека в нашем магазине! Статья о фунготерапии.

Подробнее >>>

Серебро и его влияние на организм человека и животных - Серебряная вода

Статья о серебряной воде и её полезных свойствах для организма.

Подробнее >>>

GE 132 + NATURAL - источник Здоровья и Долголетия

Статья о мощном антиоксиданте немецкого производства.

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта