Облисіння? Боріться і поборете!

Вредные привычки и дискомфортные болезни

 

А чи багато Ви знаєте про своє волосся:
- За місяць Ваше волосся виросте на 1-1,5 см.
- За добу випадає від 50 до 150 волосся
- Волосся може скасовувати сивину. Вчені з колумбійського університету визначили, що деякі зразки волосся були сивими тільки на кінчиках, так у підстави мали натуральний пігмент.
- 2% людей мають руде волосся. З них 6% мешкають на північному заході Європи. З них 13% – шотландці.
- У волоссі жінок більше золота, ніж у чоловіків.
- Жіноча коса середньої довжини, що складається зі 150-200 тисяч волосин, здатна утримати вантаж вагою до 20 тонн. Міцність волосся можна порівняти з міцністю алюмінію.
- Волосся на 97% складається з білка та на 3% із води.
– Лише 2% населення Землі є блондинами.

 

Випадання волосся. Це не проблема, а справжнє лихо для тих, хто зіткнувся з цим процесом упритул. Комплекси, пов'язані з випаданням волосся за силою цілком можна порівняти з набором зайвої ваги у жінок і проблемами з потенцією у чоловіків.

 

Але якщо з зайвою вагою або імпотенцією в суспільстві стандартно прийнято боротися за допомогою відповідних препаратів то втрата волосся часто призводить людей в ступор і просто в невимовний жах! Хоча наука не стоїть на місці, і вже не один рік існує якісні комплекси, які борються з випаданням волосся і стимулюють їх зростання. Навіщо далеко ходити, в інтернет-маркеті БіоЖиття справжніми топ-продажів стали сироватка Біоксін та шампуні Біоксін від турецького виробника Біота.
 

 

Але, як вже було сказано вище, час не стоїть на місці, а так як дана проблема завжди актуальна, велика кількість сил і засобів щорічно витрачається на дослідження причин облисіння та пошук коштів перемогти його.

 

Але, як і в будь-якій справі, щоб мати успіх, потрібно зрозуміти суть внутрішніх процесів. А оскільки суть процесу не просто в механічному випаданні волосся, адже це лише наслідок, а в глибинних процесах організму, то для його запобігання потрібно розібратися в цих самих процесах і вичленувати Ваш випадок.

 

Адже якщо Ви підете в аптеку або замовте в інтернет-магазині засіб проти випадання волосся, а воно не подіє або подіє тимчасово, Ви, можливо, подумаєте, що Вас обдурили, і підсунули підробку. Адже справа зовсім в іншому: випадання волосся - це вже кінцеве наслідок певного процесу, що відбувається у Вашому організмі.

 

Давайте спробуємо з'ясувати, який випадок Ваш, і відповідно з цим, вибирати, за допомогою якого можна вирішити саме Ваше завдання.
Перше, що Ви повинні знати - головна причина випадання волосся у чоловіків, ніяк не відноситься до жінок, тому давайте вичленуємо причини випадання волосся у чоловіків і жінок окремо.

 

Отже. Причини випадання волосся у чоловіків:
1. Реакція волосяних фулікулів на чоловічий статевий гормон дегідротестостерон. А тепер вдумайтеся в цифри: 50% всіх чоловіків страждають від втрати волосся від 30 до 50 років, 90% з них через дегідротестостерон (!)
2. Генетична схильність.
3. Стрес
4. Хронічні інфекції
5. Шкірні захворювання
6. Ендокринні порушення
7. Онкологія
8. Неправильне харчування
9. Вік

 

Усі шість пунктів, з другого по восьму – це майже окремі випадки, лише генетичну схильність і неправильне харчування можна назвати поширеними. Але не забуваємо, чоловіки: 90% всіх випадків припадає на шкідливий гормон дегідротестостерон – у цьому випадку Вам допоможе якісний комплекс проти випадання волосся, але про це пізніше! Тому найчастіше проблему потрібно шукати «там», якщо ні, подивіться на зачіску свого батька, якщо і там все гаразд, і при цьому засоби проти випадіння волосся працюють погано, слід шукати причину в пунктах третього по восьму.

 

 

 

Тепер звернемося до сильної половини людства. Випадання волосся для них явище більш рідкісне через відсутність в організмі того самого дегідротестостерону, але тому і трагічніше.

 

Ще цікавіша реакція багатьох, Ви не повірите, але дійсно багатьох жінок: давайте сховаємо лисину під перуку, шиньйон чи волосся на шпильках! Цим лише ускладнюючи проблему. Причин випадання волосся у жінок більше, ніж у чоловіків, але за бажання Ви легко можете вичленувати свою, і відповідно ефективно вирішити Вашу проблему.

 

1. Нестача корисних речовин типу цинку, заліза та лізину внаслідок дотримання дієт, а найчастіше відверте моріння себе голодом.
2. Гормональний дисбаланс у спеціальні жіночі періоди: післяпологовий, менопауза, пубертат.
3. Ендокринні та хронічні порушення. Цей пункт збігатиметься і з чоловічими причинами.
4. Вплив вкрай низьких або високих температур: мороз без шапки, фен по 15 хвилин кожен день, укладання, завивки і т.д.
5. Стрес. І знову спільне із чоловіками.
6. Неякісна фарба для волосся, неправильно підібрані засоби для догляду за волоссям.
7. Тривалий прийом деяких препаратів із групи: антидепресанти, проносні, гормональні, діуретики.
8. Онкологія, хіміотерапія.
9. Рідкісне розчісування волосся. Так-так, під час розчісування Ви звільняєте поле для новачків, допомагаючи стареньким виходити на пенсію. Але за недостатньої частоти розчісування, старенькі непристойно довго сидять дома, не даючи шлях свіжої порослі.
10. Любите високий гладкий хвіст чи тугі коси? Тоді Вас може неприємно здивувати поріділий лад на голові. Не потрібно стягувати настільки сильно – не навантажуйте коріння волосся!)
11. Міжсезоння. І авітаміноз у цей період.
12. Вік

 

Дорогі чоловіки та жінки. Тепер найважливіше. Вам потрібно визначити, у чому причина випадання волосся у Вас. Найпростіше зробити це шляхом виключення.
І перше, головне правило: Якщо у Вас якесь захворювання з вищевказаних списків, лікуйте захворювання, а не намагайтеся заливати голову засобами для росту волосся. Волосся потім почне рости самі, варто їм лише трохи допомогти.

 

Йдемо далі, якщо у Вас в організмі надлишок чи нестача будь-яких речовин з причин, зазначених вище: дієти, шкідлива їжа, курси незрозумілих таблеток. Необхідно відновити хімічний баланс в організмі, і волосся почне повільно рости, потрібно буде лише трохи його підтримати.
Далі. За списком Ви зможете, як я вже писав вище, визначити Ваш випадок і діяти відповідно йому. Усуньте причину - усуніть і слідство, у тому числі втрату волосся.

 

 

 

У всіх цих випадках і працюють спеціально розроблені комплекси проти випадання та для росту волосся. На дворі давно не 90-і, і тому коштів багато, дуже багато, ні, ДУЖЕ багато, і багато з них навіть сертифіковані, і Ви не повірите, багато навіть не небезпечні.
Але жарти убік, коштів на ринку дійсно багато, а от дієвих, тобто тих, після застосування яких починає рости нове волосся, а старе перестає випадати - мало. Начебто все просто, а насправді складно. Ринок перенасичений комплексами, але більшість із них працює погано, або не працює зовсім (

 

Що ж робити, запитаєте Ви? Парадоксально, але рада інтернет-маркет БіоЖиття буде такою: не зациклюйтеся лише на комплексах проти випадання волосся. Допоможіть собі повною! Причин випадання волосся, як Ви змогли переконатися багато, але й посиленого росту не одна:

 

1. B5, E, C, PP, F. Запам'ятайте будь ласка ці літери. Це найважливіші і найкращі вітаміни для зростання Вашого волосся. І не просто зростання, а й краси!)
2. Масаж голови. Стимуляція пробудження сплячих фулікулів та покращення кровотоку.
3. Шовкова подушка замість бавовняної! По шовку волосся ковзає, а не тягнеться, плутається і рветься як по бавовні.
4. Розчісуйте дбайливо – «не рвіть»
5. Здорове харчування. Насичує волосся, що росте, необхідними вітамінами і мінералами.
6. Прогулянки, спорт на відкритому повітрі. Насичують шкіру голови свіжим киснем та стимулюють ріст волосся.
7. Сироватки, шампуні, спреї, маски і т.д. Різні засоби проти випадання волосся.

 

Сьомий пункт хоч і найостанніший, але при цьому найважливіший. Чому? Перші шість пунктів допоможуть вам, якщо проблема невелика. Перманентна. Скажімо так, перші шість пунктів допоможуть Вам покращити зростання та зовнішній вигляд волосся. Кошти з сьомого – запобігти облисіння та перезавантажити ріст волосся по всій голові.
Відповідно, якщо Вам не допомагають лайт-варіанти, слід звернутися до важкої артилерії.

 

Як відомо краще ворог хорошого. Саме за цим принципом фахівці інтернет-маркету БіоЖиття і пропонуватимуть Вам комплекси для запобігання випаданню та стимуляції росту волосся. Якби я писав цю статтю ще якихось 3 роки тому, я без сумніву запропонував би Вам використовувати вже вищезгадані Біоксіни, адже вони і справді гарні, причому хороші і сьогодні(!), та на сьогодні вибір -  Л-Рекапін тонік і Л-Рекапін шампунь. Ці комплекси, тренд 2022 року, і просто засіб проти випадання волосся в Європі №1 зараз!

 

 

 

Це не той випадок, коли (хвилина маркетингу) популярний продукт за зорі свого життєвого циклу із США та Західної Європи перекидається на східні ринки, для продовження його життя. Ні.
Л-Рекапін L-Recapin LR комплекс, вироблений в Німеччині компанією LR, прямо зараз найбільш використовуваний комплекс проти випадіння і для стимуляції зростання в тій же Німеччині і в цьому Євросоюзі.

 

Народжується питання. Як через божевільну конкуренцію та вибір саме Л-Рекапін L-Recapin LR став вибором №1 у Євросоюзі? Відповідь проста: ефективність. Все геніальне просто. Л- Рекапін просто працює!
Результати дослідження DermaTronnier GmbH: 76% учасників дослідження підтвердили ефективність продукту та збільшення обсягу (кількості) волосся.


Як Л-Рекапін L-Recapin LR запобігає випаданню волосся?

За допомогою комбінації складових досягається протидія випадання волосся, обумовленого спадковими факторами та іншими факторами.
• Олеанолова кислота, що виходить з листя оливкового дерева, зменшує дистрофію волосяних фолікулів.
• Апігенін – це флавоноїд із цитрусових плодів, який покращує кровопостачання коренів волосся.
• Біотиніл-GHK (спеціальний вітамінізований білок) зменшує дистрофію волосяних фолікулів, продовжує фазу росту волосяних фолікулів та сприяє фіксації волосся у шкірі голови.

 

Саме запатентована формула з вищезгаданих трьох компонентів і дає можливість досягти ефекту стрімкої появи нових цибулин у шкірному покриві голови та активному зростанню нового волосяного покриву.
Тисячі людей вже вирішили проблему облисіння. Здорове та красиве волосся, тепер це так просто разом з Л-Рекапіном L-Recapin LR!
За більш детальною консультацією звертайтесь до нашого нутриціолога Ірини Миколаївни за номером телефону 098 349 30 30 або пишіть у наш онлайн-чат.

 

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 



Други статьи:

Как анонимно вылечить человека от алкоголизма или бытового пьянства? Копринус!

Лечение бытового пьянства и алкоголизма. Анонимное и скрытое лечение. Бесплатная консультация и составления курса лечения.

Подробнее >>>

Советы, как сохранить здоровые зубы и десна на всю жизнь!

Что нужно сделать что- бы Ваши зубы и десна всегда были в порядке!

Подробнее >>>

Арома тапочки – избавьтесь от запаха ног навсегда!

Статья об Арома тапочках - отличном средстве удаления запаха ног

Подробнее >>>

Надоел храп? Две недели и новая жизнь без лишнего шума.

Девайс избавляющий от храпа - Надоел храп? Две недели и новая жизнь без лишнего шума.

Подробнее >>>

Долой очки! Полезные советы для отличного зрения.

Долой очки! Полезные советы для отличного зрения. Материал о том как поддержать и улучшить своё зрение.

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта