І знову до школи. Поради, як зміцнити здоров'я дитини.

Укрепление иммунитета

 

Школа. Щаслива пора для більшості дітей, і часто зовсім не через навчання. Друзі, нові знайомства, пригоди, тусовки, а для кого старше і перше кохання. Та й загалом для дітей звичайна школа, це перша справжня школа життя.

 

Для батьків, навпаки, школа — це зовсім не розвага, а підвищена зона відповідальності, а простіше кажучи – головний біль. Звичайно, бувають приємні моменти у вигляді гарної успішності, перемоги на різних олімпіадах та змаганнях, але школа це частіше про матеріальні витрати або вкладення, вирішення проблем з поведінкою і тією ж успішністю, хвилювання за психологічні хвилі дітей у шкільний період тощо.

 

За всіма, безсумнівно важливими, пунктами батьки часто упускають, здавалося б, очевидне, але в той же час питання, що часто опускається. Питання здоров'я дитини у школі. Адже одне, якщо дитина вдома/на дачі/на морі в періоди канікул, і зовсім інше в оточенні, і що найголовніше, у тісному контакті із сотнями школярів, і в дуже тісному із двома їхніми десятками. Захворювання, заразитися якими потрібно було примудритися поза стінами школи, у ній стають по суті закономірностями. Давайте виділимо основні з них і розіб'ємо по групах.

 

1. ГРВІ: застуда, грип, бронхіт. Зважаючи на те, що школярі постійно в «купках», вірусні захворювання поширюються серед них із блискавичною швидкістю. Є один вірний спосіб убезпечити свою дитину від вірусів: не пускати її до школи зовсім. Але ми підозрюємо, що Вам такий метод не дуже підходить, тому можемо запропонувати кілька прийомів, які допоможуть Вашій дитині різко знизити свої шанси підхопити якийсь вірус:

 

А) Уникати великого скупчення людей. Звичайно, повністю уникнути контакту неможливо, та й не потрібно, а от не потикатися в саму гущу: це так!


Б) Слідкувати за правилами особистої гігієни. Тут питання більше виховання, ніж щохвилинного захисту від вірусів. Простіше кажучи, якщо Ви привчили дитину часто мити руки, її шанси не захворіти різко підвищуються.

 

 

В) Рідше торкатися рота, носа та очей. Перші зони ураження дитини і людини взагалі – це слизові. Рот, ніс та очі – найпопулярніші з них. А в деяких дітей пхати пальці в рот і ніс – це улюблене хобі. Якщо Вам вдасться відучити Вашу дитину від цієї шкідливої ​​звички, буде дуже добре.


Г) Найчастіше прибирати та провітрювати клас. Якщо перше – це прерогатива все ж таки класного керівника, то ось звичайне провітрювання не складе проблем навіть для дітей. Відкривайте вікна на кожній зміні, і можливо повітря з частинками вірусів замінюватиметься свіжим.

 

Д) Зміцнення імунітету. Всі перераховані вище методи підходять у випадку, якщо ворог вже біля воріт, а цей пункт навпаки допоможе уникнути захворювання заздалегідь. Природа вірусів така, що вони вибирають і нападають на організм слабше. Якщо зміцнити імунітет досить сильно, Ваша дитина буде, можна сказати, у захисній оболонці свого здоров'я! Отже, здорове харчування та фізична активність – це добре, але недостатньо. Рекомендуємо Вам натуральні імуномодулятори, які дозволять зробити імунітет Вашої дитини залізобетонною.

Віта Актив LR. Це якісний німецький імуномодулятор, що містить екстракти з 21 фруктів та овочів, що повністю заповнює дефіцит десяти основних вітамінів, необхідних організму! Віта Актив підвищує розумову та фізичну працездатність, нормалізує обмін речовин, запобігає руйнівній дії окислювальних процесів та запобігає імунодефіциту.

 

Ще одним якісним комплексом, розробленим спеціально для дітей, є Бебі Віт. Це повністю натуральний комплекс, без добавок, барвників та ароматизаторів, сприяє зміцненню імунітету, має загальнозміцнюючу дію, також нормалізує роботу травної та нервової систем! Екстракт Бебі Віта містить незамінні для організму дитини вітаміни, амінокислоти та мінерали.

 

2. Проблеми із зором. Сучасним дітям вже не потрібна школа та домашні завдання ввечері під лампою, щоб загробити зір, вони роблять це цілком успішно за допомогою гаджетів. Ну само собою, настання навчального року різко підвищує і без того жахливе навантаження на очі, що призводить до великого ризику заробити початкові стадії короткозорості або сильно посилити наявні. Для того, щоб зберегти зір Вашій дитині можете дотримуватися кількох рекомендацій:

 

А) Світло в кімнаті, в якій займається дитина, повинна падати з лівого боку. Крім того, використовуйте якісну яскраву лампу з гарним освітленням для вечірніх занять.


Б) Багато дітей люблять тикати носом у книгу чи планшет. Запам'ятайте та підкажіть Вашій дитині: відстань між обличчям та книгою має бути не менше 40 см.


В) Багато навантаження - шкода для очей! Не змушуйте дитину після школи займатися зубрінням. Краще випхайте його на свіже повітря! Після школи потрібен відпочинок і мозку, і очам. Також і ввечері. Дозволяйте дитині робити перерви, не треба силою змушувати її вчитися годинами, це не корисно ні мозку, ні очам!

 

Г) Вітамінні комплекси для зору. Якщо Ви не хочете згодувати дитині вагон моркви за один навчальний місяць, саме час підключати спеціально створені комплекси для зміцнення наших очей! Інтернет-маркет БіоЖиття рекомендує Фітокаротин, як найкращий комплекс зміцнення зору на ринку сьогодні. Це комплекс на основі плодів Момордики кохінхінської, що використовується для покращення гостроти зору за наявності ризику його погіршення, при сильних зорових навантаженнях, при кон'юнктивіті, світлобоязні, міопії, ксерофтальмії. Щоденний курсовий прийом Фітокаротину, багатий на вітамін А, захищає очі Вашого малюка і запобігає погіршенню зору в навчальний період!

 

3. Глисти. Багато батьків думають, що діти можуть заразитися глистами чомусь тільки граючи з кішечками та собачками у бабусі на селі, або у дворі. Інші місця за умовчанням визнаються стерильними. Але це далеко не так, всі місця великого скупчення людей, чи то громадський транспорт, чи офіс …шкільний клас, відмінні розсадники глистів. І шкільний клас особливо! Діти, які пізнають світ через «поторкати» ідеальний переносник цілого спектру різних глистів. Як із цим боротися?

 

А) Як і у випадку вірусних захворювань потрібно частіше мити руки.


Б) Потрібно вживати лише якісну, добре приготовану їжу.


В) Знов-таки, менше пхати пальці в рот/ніс, батьки - це Ваша зона відповідальності відучувати дитину від цієї звички.

 

 

Г) Останнє, але найважливіше! Існує безліч комплексів для профілактики та лікування глистів, але майже всі вони не підходять для дітей. Але! Є один препарат, який однаково ефективний як для дорослих, так і для дітей і називається він Лисички. Це натуральний комплекс на основі гриба Лисички повністю безпечний для Вашої дитини не має протипоказань і побічних ефектів, при цьому вкрай ефективно лікує більшість видів глистів, а також знищує яйця глистів, що залишилися в організмі, тим самим запобігаючи можливості повторного захворювання вже після проходження курсу лікування! Фахівці інтернет-маркету БіоЖиття попереджають: дія Лисички капсули ефективна, але не вічна. Тому щонайменше раз на 6 місяців потрібно проходити профілактику глистної інвазії, це гарантує відсутність непроханих гостей в організмі Вашого малюка!


Незалежно від усіх тягарів освітнього процесу, школа – це щаслива пора для Вашої дитини, і Ваше завдання, батьки, щоб ця пора була ще здоровою.

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 



Други статьи:

Как обезопасить себя от гриппа, простуды, ОРЗ и т.д.?! Прокачайте Ваш иммунитет!

Как не заболеть зимой? Как повысить иммунитет? Об этом а так же о немецком иммуномодуляторе Колострум компакт читайте в этой статье.

Подробнее >>>

Спирулина – целебная чудо- водоросль.

Уникальные свойства водоросли спирулина и зачем её принимать.

Подробнее >>>

Зарядка в офисе: Спорт в условиях городских джунглей!

Как можно сделать разминку и занятся спортом в офисных и прочих рабочих условиях.

Подробнее >>>

Выпей йода – станешь Йодой!

Натуральный йод и его польза для Вашего организма!

Подробнее >>>

Драконы и дворники иммунной системы. Перфорин - против болезни.

Драконы и дворники иммунной системы. Перфорин - против болезни. Статья об укреплении иммунитета.

Подробнее >>>

Авирол – сезон без вирусов!

Авирол – сезон без вирусов!

Подробнее >>>

Весна и лето без аллергии!

Весна и лето без аллергии!

Подробнее >>>

Как не заболеть зимой? Галерин!

Как не заболеть зимой? Галерин! Обзорная статья как не заболеть гриппом и бронхитом в зимний период

Подробнее >>>

Ларинол – эликсир жизни от украинской фармацевтики.

Ларинол – эликсир жизни украинской фармацевтики. Статья о полезных свойствах Ларинола

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта