Аманіта свічки. Як лікує Мухомор.

Фунготерапия. Грибная аптека

– Мухомор має таку назву, бо на Русі використовувався як засіб проти мух


- На сьогодні відомо про 100 видів Мухомору


- Бліда поганка, найотруйніший гриб, входить у сімейство мухоморових


- Маючи високу токсичність, Аманіта або Мухомор, викликає галюцинації


- У різних народів світу існує традиція використовувати мухомори в релігійних церемоніях, через його п'янкий ефект


- Екстракт Аманіти у Франції застосовують як засіб від безсоння


- Мордовці вважали, що Аманіта – це їжа Богів


- Ведмеді, лосі, білки та олені спокійно вживають Аманіту в їжу


- Усім відомий червоний Мухомор отруйний для людини, але при цьому смертельно небезпечний лише у величезних дозах. Так, дорослій людині потрібно з'їсти 15 шт. для летального результату


- Аманіта – найвідоміший гриб Землі. Безпомилково його змогли впізнати 96% опитаних респондентів


- Гриб змінює зовнішність через вік. Так «старіючий» гриб має плоску шапочку, а молодий – округлу


- Перед своїми набігами вікінги випивали настоянку Мухомора, це робило їх безстрашними у бою та несприйнятливими до болю.

 

 

Мухомор, латиною Amaníta, добре всім відомий гриб, причому далеко не з кращого боку. Навіть дитина відповість Вам, що Мухомор – це отруйний гриб, і буде абсолютно правий!


Але люди, примудрилися і тут винайти велосипед, перетворивши отруту на ліки. На Русі, та й не тільки, Мухомор чи Аманіта давним-давно відомий лікарський та косметичний засіб. Наприклад, жінки використовують його вже не одне століття як засіб для омолоджування, косметичний для поліпшення стану шкіри, так і лікарський засіб. Але оскільки мета нашої статті не екскурс в історію, а спроба розібратися в лікувальних властивостях Аманіти/Мухомора, повернімося в наш час.

 

А в наш час, про Мухомор, як про лікарський засіб, тільки почали дізнаватися широкі маси населення, а не лише обмежені фанати ЗОЖ. Іноді ця зацікавленість набуває не найрозумніших поворотів. Існує близько 100 видів Мухомора, для лікування використовуються лише деякі, певні види, які, по-перше, не є небезпечними, а по-друге мають необхідні лікувальні властивості.

 

Як убезпечити себе від отруєння Аманітом/Мухомором? Не займатись кустарним виготовленням лікарських засобів. Насправді вартість готової продукції Аманіта вкрай невисока, тому ризик отримати отруєння для того, щоб заощадити гроші не виглядає розумним варіантом.


Фахівці інтернет-маркету БіоЖиття рекомендують набувати Аманіта/Мухомор сертифікованого зразка.

 


У нас же люди, які звикли ніколи не зупинятися перед важким і незвіданим, починають самостійно знаходити, готувати настоянки і лікується цими настоянками або ще гірше сушеними Аманітами. Фахівці інтернет-маркету БіоЖиття категорично не рекомендує Вам самостійно виготовляти порошки, бальзами та настоянки з Мухомора, адже цей гриб отруйний, і неправильне його приготування не тільки не принесе жодної користі, але й може завдати великої шкоди Вашому здоров'ю.

 

Аманіта добре відома як зовнішній засіб, який є ефективним як косметичний і омолоджуючий засіб, але ще більш ефективним є Аманіта внутрішнього вживання. Саме тому інтернет-маркет БіоЖиття рекомендує до застосування Аманіта свічки.


Це повністю натуральний, безпечний, сертифікований фунгопрепарат для внутрішнього застосування, який за невисокої вартості має перелік корисних та головне дієвих ефектів на організм:

 

1. Перше та головне – успішна боротьба Аманіти зі злоякісними пухлинами різного походження. Вже понад 5 років у сфері фунготерапії України активно використовують Аманіту свічки для лікування онкологічних захворювань. Застосовується як підтримуюча терапія до основного курсу лікування, наприклад, разом із капсулами Антродія.


2. Для тих, хто має схильність до бронхіальної астми, не варто чекати її розвитку, і в цьому Вам допоможуть Аманіта свічки, адже вони успішно використовуються для профілактики та лікування астми.


3. На додаток до основної терапії Аманіта приймається при діабеті, розсіяному склерозі, епілепсії, мастопатії, клімаксі, імпотенції, ревматизмі, радикуліті, шпорі п'яти, зобі, екземі, поліартриті і т.д.


4. Крім того, Аманіта свічки ефективні при виснаженні розумових та фізичних сил. Якщо на Вас «висить» багато роботи чи обов'язків, рано чи пізно, але навіть найзалізніша людина може втомитися. Для того, щоб заповнити свої сили, бути бадьорішими та сконцентрованішими, підвищити працездатність – використовуйте Аманіта свічки!


5. І, мабуть, другим за важливістю після онкології використання Аманіта можна виділити лікування серцево-судинних захворювань. Гемангіома, розширення вен, склеротичні зміни судин з усіма цими, а також іншими серцевими захворюваннями успішно справляється Аманіта свічки! Знову ж таки, Вам не потрібно чекати 50 років, щоб почати «відчувати» своє серце. Досить раз на 1-2 роки проходити профілактичний курс, і разом з відсутністю шкідливих звичок Аманіта подарує Вам здоровий мотор на довгі десятиліття!

 

 

Аманіта свічки не мають якихось специфічних протипоказань, але перед застосуванням рекомендуємо пройти діагностику організму, щоб наш нутриціолог зміг скласти курс лікування чи профілактики індивідуально для Вас. Єдиним протипоказанням є індивідуальна непереносимість компонентів Аманіта свічки. Тобто при появі найменших ознак алергічної реакції на препарат його прийом слід негайно зупинити і пройти консультацію у нутриціолога або лікаря.

 

І ще раз наголосимо окремо! Так як Мухомор/Аманіта є умовно отруйним грибом в жодному разі не намагайтеся збирати і виготовляти «ліки» самостійно, також не беріть у дарунок і не купуйте з рук «саморобні» настоянки/крему/порошки/сушки з Аманіти, оскільки це загрожує отруєннями та проблемами зі шкірою (у випадку із зовнішніми засобами з Аманіти).

 

Стандартне лікування за допомогою свічок Аманіти передбачає застосовувати 1 свічку на добу, але в залежності від індивідуальної ситуації кількість препарату для курсового лікування може бути багаторазово збільшена, або об'єднана з іншими лікувальними комплексами фунготерапії!


Зберігайте Аманіта свічки в темному місці, при температурі не більше 25 градусів Цельсія для більшого збереження цілющих властивостей!

 

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 



Други статьи:

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

ТОП-5 найпопулярніших фунгопрепаратів!

Подробнее >>>

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

 

Агарік Бразильський. Протипухлинний, імуномодулюючий, нервозміцнюючий.

Подробнее >>>

Їж, худій. Мейтаке.

Їж, худій. Мейтаке.

Подробнее >>>

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Агарик водорасторимый – эффективная борьба с онкологическими заболеваниями.

Подробнее >>>

Шиитаке - гриб спящего Будды

Интересные факты о грибе Шиитаке и его лечебных свойствах.

Подробнее >>>

Гриб Веселка - лекарство Пушкина

Волшебный гриб Веселка! Свойства и качества.

Подробнее >>>

Рейши - Долголетие и качество жизни!

Гриб Рейши. Полезные качества, область приминения, факты.

Подробнее >>>

Галерия адсорбированная | Апибальзам омолаживающий и коррекционный

Много разнообразных кремов и бальзамов вы можете встретить в магазинах.

Подробнее >>>

Грибная аптека в нашем магазине!

Грибная аптека в нашем магазине! Статья о фунготерапии.

Подробнее >>>

Серебро и его влияние на организм человека и животных - Серебряная вода

Статья о серебряной воде и её полезных свойствах для организма.

Подробнее >>>

GE 132 + NATURAL - источник Здоровья и Долголетия

Статья о мощном антиоксиданте немецкого производства.

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта