Акура – найкращий натуральний комплекс від глистів!

Паразиты и очистка организма

 

 

– У світі налічується близько 300 видів глистів.
- Щороку, приблизно кожна друга людина на планеті заражається одним із 3 основних видів глистів, що призводить до ентеробіозу, анкілостого або трихоцефальозу.
- Глисти можуть випивати до 0.5 літра крові 1 особи на добу.
– Самка аскариди відкладає на добу до 240 тис. яєць.
- Глисти в процесі життєдіяльності виділять токсоїди, речовини, що є для людини отрутою та алергеном.
- Найдовший глист – стрічковий Diphyllobothrium Saturn, сягає завдовжки 12 метрів.
- Собака через вологе дихання розсіює яйця глистів до 5 метрів.
- Гарбузове насіння містить кукурбітини, які діють як глистогінний засіб.
- Глисти, які потрапляють у травний тракт, виділяють речовини антиензими, які захищають їх від травлення.
- Трихінели - живородний вид глистів.
- Токсокари - вид глистів, що потрапляють у сітківку ока і викликають сліпоту.

 

Більшість людей, на жаль, не усвідомлюють всієї серйозності гельмінтних інвазій, або просто заражень глистами. Існує стереотип, що глисти просто живуть у животі і їдять ту ж їжу, що і ми, коли вона потрапляє в шлунок. Але це зовсім так, точніше зовсім негаразд. Глисти - це не просто паразит, який здатний при ускладненні буквально руйнувати наші органи, порушувати обмін речовин, руйнувати імунітет тощо. Глисти - це джерело величезної кількості захворювань, лікувати які потрібно вже незалежно від того вивели ви глистів чи ні.

 

Перераховувати назви самих захворювань немає сенсу, але зараження глистами може призвести до захворювань головного мозку, очей, шлунково-кишкового тракту, кровоносних судин, легенів, сечового міхура і статевих органів, печінки і навіть серця.


Як же можна зменшити шанси поселити в собі непроханого гостя:

 

1. Найчастіше мийте руки перед їжею, після туалету, спілкування з тваринами, вулиці.
2. Не гризіть нігті і взагалі стриг їх коротко, або ретельно доглядайте за ними.
3. Їжу, яку не піддаєте термічній обробці, ретельно мийте. Зазвичай це овочі та фрукти.
4. Рибу, курку, інше м'ясо та інші продукти групи ризику купуйте у супермаркетах чи спеціалізованих магазинах. Уникайте покупок із рук, стихійних ринків та несертифікованої продукції з інтернету.
5. Споживайте бутильовану воду, якщо не впевнені в її якості.
6. Якщо Ви мешкаєте в приватному будинку, захистите дитячі майданчики та зони відпочинку, від доступу виділень людей та тварин.
7. Проводьте антигельмінтну профілактику своїм тваринам.
8. Не дозволяйте Вашим дітям гратися з чужими тваринами, а особливо з безпритульними.
9. Уникайте купань у непроточних водоймах поблизу ферм, скотобоєн, місць випасу худоби.
10. Не удобрюйте город (за наявності такого) фекаліями, які перед цим не пройшли стадію компостування.

 

Для того, щоб запобігти такому сценарію, розумно не виводитиме глистів, а хоча б 1 раз на рік робити профілактику, щоб мінімізувати шанси їх появи у Вашому організмі.
Як показує ринок натуральних препаратів, досі не вдалося винайти ефективніший засіб від глистів ніж Акура.
Звичайно, є аптечні «хімічні» препарати, які випалюють в організмі все живе, у тому числі й глистів, але всі ці препарати мають протипоказання, і що найважливіше побічні ефекти, тобто несуть шкоду для здоров'я, тоді як препарати на натуральній основі, до яких належить і Акура, дбайливо і при цьому ефективно діє на організм, не завдаючи жодної супутньої шкоди.

 

 

 

Давайте сьогодні поговоримо про Акуру. Чим цей комплекс відрізняється від решти ліків від глистів? Тим що Акура ефективна при ентеробіозі, теніозі, трихоцефалізі, аскаридозі, опісторхозі, клоноргоспі, шистосомозі, лямбліозі, тобто при всіх основних видах гельмінтів! Але головне тим, що Акура знищує не лише глистів, а й кладки їх яєць в організмі людини. Тобто, якщо звичайні таблетки від глистів вбивають і виводять із організму глистів, їхня дія на цьому закінчується. А після цього, з часом, з яєць, що залишилися в організмі людини, розвиваються нові особини глистів, але дія таблеток давно пройшла і тому курс потрібно повторювати заново. І так по колу.

 

Дія ж комплексу Акура досконалого інша. Завдяки спеціальному складу Акура розриває це «порочне коло», знищуючи і дорослі особини глистів і кладки їх яєць. Таким чином, після проходження курсу антигельмінтної терапії з комплексом Акура, Ви повністю та на тривалий період очищаєте організм від глистів. І не тільки.
Комплекс Акура на те і комплекс, що діє комплексно, вибачте за масляну олію. Акура – ​​це засіб на основі лікарських грибів, складається з трьох препаратів: Лисички, Трутовик та Шіїтаке. У кожному препараті міститься 60 капсул. Ви проходите повноцінний курс очищення організму з комплексом Акура протягом 1 місяця.

 

Як діє механізм очищення?


Перший грибний препарат Лисички. Саме Лисички капсули – основна зброя у знищенні глистів! Так, Лисички знищують дорослих особин глистів, а полісахарид хіноманнозу містяться в лисичках кладки їх яєць - розчиняючи оболонку, і вражає нервову систему личинок глистів.

 

Трутовик. Якщо Лисички знищують ворога, то Трутовик модрин, це той гриб, який прибирає їхні трупики з поля бою. Як усе відбувається? Лисички знищують яйця, личинки та дорослих особин глистів. І більшість із них природним шляхом виводяться з організму. Але не все! «трупики» глистів, що залишилися, починають розкладатися там, де їх наздогнали Лисички, наприклад, в кишечнику або печінці, тим самим виділяючи токсичні продукти розпаду, що отруюють кишечник або печінку, загалом те місце, де знаходяться їх останки. Ось для того, щоб цього не відбувалося до складу Акури і входить гриб Трутовик, що вичищає з організму всі не виведені природним шляхом продукти розпаду гельмінтів.

 

Крім того, Трутовик очищає печінку не лише від залишків глистів, а й від токсинів, отрут, при отруєннях, у тому числі алкогольних, при ураженні печінки антибіотиками, поганій екологічній обстановці у місці проживання.

 

 

 

І нарешті третій гриб – Шиїтаке. Також, як і Трутовик, відповідає за очищення організму під час антигельмінтної фунготерапії, але має розширений спектр дії. Так Шиїтаке покращує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує обмін речовин і відповідає за зміцнення імунітету. І перше, і друге і третє перебуває зазвичай у поганому стані, коли організм людини заражений глистами.

 

Таким чином, фунгокомплекс Акура не тільки повністю очищає організм від глистів, але також перезапускає роботу ШКТ, печінки, активізує обмін речовин та зміцнює імунітет. Вам не потрібно проходити лікування протягом року з вагоном препаратів різного профілю, для комплексного очищення організму достатньо пройти курс тривалістю 1 місяць всього з 1 упаковкою Акура!


Фахівці інтернет-маркету БіоЖиття рекомендують грибний препарат Акура. Якщо у Вас залишилися питання, Ви завжди можете отримати безкоштовну консультацію у дипломованого нутриціолога за телефоном – 098 349 30 30.

 

 

© Давиденко Семен, 2022

Фотограффії images.google.com.ua

  Використані матеріали із відкритих джерел.

 

 

 

 



Други статьи:

Ортостили – чай который умеет лечить почки!

 Ортостили – чай который умеет лечить почки!

Подробнее >>>

ТОП-6 вредных продуктов или как вывести из организма гадость?!

ТОП-6 вредных продуктов или как вывести из организма гадость?!

Подробнее >>>

Как не заразиться глистами? Непросто но возможно!

Статья описывает основные источники заражения глистами, а так же превентивные меры как этого избежать!

Подробнее >>>

Все о Конбозеле

Статья о цеолитах. Конбозел и ожирение, похудеть без диет. Konbozel

Подробнее >>>

Очищение организма – путь к выздоровлению. Конбозел.

Очищение организма – путь к выздоровлению. Конбозел.

Подробнее >>>

Глист. Шпион выйди вон!

Статья о глистах и как с ними бороться с помощью препарата Лисички

Подробнее >>>



Промед | Чага | Перфектил | Веселка |
ИМ БиожизньБизнес-каталог компаний Украины, товары и услугиzakupka.com
Украина онлайн

Каталог и регистрация сайта